Bygg om och inred din vind

Vindar har en speciell charm. Har du köpt en råvind eller tror att det kan finnas möjlighet att köpa vinden ovanför din lägenhet?  Eller vill din bostadrättsförening utreda vindens potential. Våra arkitekter utreder dina möjligheter och hjälper dig att konkretisera dina idéer.

Inspiration och idéer - så här kan du bygga om din vind

Att bygga om en vind kan bli det roligaste du varit med om. Förebilderna är fantasieggande och många. Romatiska ideal under takåsarna i Paris eller tuffa loft i New York. Våra arkitekter står till tjänst med inspiration och idéer om hur du skall uppnå ditt drömboende.

Våra arkitekter förverkligar din vindsvåning

Vi har lång erfarenhet av att rita ombyggnader av vindar i Stockholm. Oavsett om det gäller en råvind som ska förädlas och byggas om till vindsvåning, om du äger lägenheten under och vill expandera upp på vinden eller skall bygga om en redan inredd vind. Utmaningarna är många men så är också vinsterna stora. Med hjälp en arkitekt kan du få oväntade lösningar i ditt speciella projekt och känna dig trygg för att lösningarna kan genomföras.

Stöd till bostadrättsföreningar

Många av våra kunder är bostadrättsföreningar som vill utreda fastighetens utvecklingspotential. Vi har lång erfarenhet av att rita inredningar av vindar i Stockholm och kan snabbt bedöma om projektet är värt att arbeta vidare med.

Hur får man bygglov för att inreda vinden?

För att bygga om en vind till lägenhet krävs nästan alltid bygglov. Hur ska takkuporna se ut, går det att lyfta taket, behövs det hiss, går det att göra en öppen spis. Många gånger kan kommunens detaljplaner avgöra vad som går att göra i det specifika fallet. Vi utreder vad som går att göra i just ditt fall, tar fram en skiss på hur din lägenhet kan se ut, gör professionella ritningar och söker bygglov hos din kommun.

Tryggt bygge med klar kostnadsbild

Att driva ett bygge är sällan enkelt. När man har avtalet med en leverantör vet man ofta inte vad som ingår och när bygget är klart återstår detaljer som kräver tid och pengar att färdigställa. Genom att anlita oss får du möjlighet att ställa tydliga krav och exakta frågor om vad som ingår i köpet när du ska handla upp byggare. Och fråga flera byggare för att få ett rättvisande pris. På så sätt kan du få en trygg byggprocess och klar kostnadsbild. Vi arbetar gärna med fasta priser efter offert för våra tjänster.
 

Vind i Vasastan

Ombyggt vindsbadrum

Ombyggd vind i Vasastan i Stockholm. 70 kvm totalrenoverad vind med nytt, badrum, kök och takterrass.
Läs mer...

Ombyggd råvind

Ombyggd och tillbyggd vind på Södermalm

Genom att köpa och förädla råvinden över den här lägenheten på Södermalm i Stockholm har vår kund dubblerat lägenhetsytan.
Läs mer...

Erbjudande!

Vi ger dig en professionell bedömning av ditt projekts förutsättningar.

Kontakta oss för att diskutera ditt projekt.


Under semestertider finns vi tillgänliga på mail för att svara på dina frågor.

info@bygga-om.se

Kontakta oss -

så bokar vi ett förutsättningslöst möte tillsammans!

info@bygga-om.se
Växel 08-658 16 81

Länkar

Så här fungerar ROT-avdraget
Skatteverket

 
Läs mer om byggnadsregler
Boverket

Inspiration
Arkitektur
Form och design

Läs mer om bygglov i din kommun

Stockholm
Danderyd

Nacka

Täby

Sollentuna


 
 

Ombyggnadsspecialisterna, Vanadisvägen 24, 113 46 Stockholm, Tel 08-658 16 81, info@bygga-om.se